ro en

BAYMAX SI HIRO RAZBOINICI - JOCURI CU BIG HERO 6

#

Publicitate

DESPRE JOCUL BAYMAX SI HIRO RAZBOINICI

Te intrebi cum este jocul? Aici afli!

Te invitam sa te joci cel mai nou joc aparut in categoria de Jocuri cu Big Hero 6, una dintre favoritele noastre serii de Jocuri cu Super Eroi, unde jocul Baymax si Hiro Razboinici este si cel mai nou joc apartinand categoriei de Jocuri in 2, asa ca nu mai stati pe ganduri si chiar acum invitati-va un prieten ca sa va distrati impreuna cu Baymax si Hiro. Stim ca vrei sa te joci cat mai bine, si sa te descurci de minune, asa ca pentru a-ti face timpul de joc mult mai placut si mai usor, si sa fi satisfacut de felul cum ai jucat, in continuare vei avea descris modul in care trebuie sa te joci corect si instructiunile pe care este necesar sa le cunosti. Trebuie sa ai si incredere in tine, si sa te concentrezi cat de mult poti, in asa fel jucatul fiind mult mai usor, si nimic nu ti se va mai parea greu. Jocul este impartit in 30 de nivele de trecut. Veti avea patru vieti, si ii veti controla pe Baymax si Hiro cu tastele din instructiuni. Trebuie sa lucrati impreuna cu prietenul vostru ca sa deschideti usi, si sa folositi obiectele din jur spre avantajul vostru pentru a avansa. Astfel, aveti grija sa nu cadeti, sa va pierdeti vietile, si datit tot ce aveti mai bun ca sa ajungeti la sfarsitul fiecarui traseu cu cei doi eroi. Speram ca ti-a placut acest joc cu super eroi, si o sa vizitezi in continuare site-ul nostru, pentru ca mereu avem grija sa va aducem noi jocusoare gratis si foarte interesante, pentru gusturile tuturor.

Nu sti sa joci Baymax si Hiro Razboinici?

Pentru Hiro: AD pentru miscare, W pentru sarit, J pentru atac. Pentru Baymax: dreapta-stanga pentru miscare, sus pentru sarit, 1 pentru atac.

CELE MAI NOI Jocuri cu Big Hero 6

  • Big Hero 6 Test de Matematica
  • Big Hero 6 de Memorie Deluxe
  • Baymax de Colorat
  • Puzzle cu Big Hero 6
  • Cei 6 Super Eroi Litere...
  • Baymax Erou de Ingrijit

Publicitate

BAYMAX SI HIRO RAZBOINICI

Daca ti-a placut Baymax si Hiro Razboinici acorda-i 5 stele!

Jocul merita
Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online
Spune-ti si tu parerea!


Publicitate

TOP 3

Daca jocul nu iti merge da-I un refresh la pagina apasand pe F5. Daca nici asa jocul nu iti merge, fii sigur ca ai ultimele versiuni ale programelor urmatoare:

Adobe Flash: http://get2.adobe.com/flashplayer

Adobe Shockwave: http://get.adobe.com/shockwave

Unity 3D: http://unity3d.com/webplayer


Daca nu te descurci, urmareste acest filmulet!



Stiai ca..
Jocul are punctaj de: 60 / 100
0 jucatori si-au spus parerea despre acest joc.