ro en

ELSA INGRIJESTE CATELUL - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

#

Publicitate

DESPRE JOCUL ELSA INGRIJESTE CATELUL

Te intrebi cum este jocul? Aici afli!

Salut si bine te-am gasti la cel mai nou joc cu Elsa din Regatul de Gheata! Acesta este primul joc facut de Jocuri-Kizi.ro, si suntem foarte bucurosi sa te anuntam ca voi, jucatorii jocurilor de pe site-ul nostru sunteti privilegiati si jucati jocul acesta in fata altora. Ei bine, este vorba despre Elsa Ingrijeste Catelul, sau Frozen Elsa Dog Care cum este si titlul in engleza. Vor urma in continuare si alte jocuri de genul Dog Care, si anume jocuri in care trebuie sa ingrijesti un catelus ce este al unei printese Disney sau al unui persoanj de desene cunoscut de tine. Dar pana atunci, iti vom spune mai multe despre noul joc Frozen Elsa Dog Care si ce ar trebui sa faci in el pentru a-l termina cat mai repede. Primul lucru este sa apesi pe butonul de Play, dupa care va trebui sa o ajuti pe Elsa sa culeaga toti puricii de pe caini pentru ca are destul de multi si il mananca destul de rau. Foloseste-te de penseta pentru a prinde fiecare puricel si pune-l in bol. Dupa ce faci acest lucru vei trece la urmatorul nivel in care va trebui sa il tunzi putin pentru ca are mai multe fire rebele. Dupa ce si aceasta treaba este facuta, jocul Frozen Elsa Dog Care se muta intr-o alta camera si astfel ne regasim in baie unde trebuie sa ii punem sampon pe tot corpul si sa il spalam bine cu buretele de baie pentru a face cat mai multe spume. In ultima parte va trebui sa pornim robinetul si sa il clatim foarte bine. Ca si o ultima actiune in ingrijirea acestui caine al Elsei va trebui sa il uscam folosindu-ne de un uscator foarte puternic, performant, special pentru caini. Joaca-te Frozen Elsa Dog Care si spune-ti parerea despre cel mai tare joc cu caini si cu frozen pe care il avem. Daca iti place, ramai pe langa noi pentru ca vor urma si mai multe jocuri cu frozen si jocuri de ingrijit caini, care dogs!

Nu sti sa joci Elsa Ingrijeste Catelul?

Pentru a te juca Elsa Ingrijeste Catelul va trebui sa te folosesti de mouse. Incearca sa il ingrijesti cat mai bine pe cainele Elsei spalandu-l si scapandu-l de purici.

CELE MAI NOI Jocuri cu Regatul de Gheata

  • Petrecere pe Gheata Disney
  • Printesele si Felicitarea...
  • Elsa si Barbie Intalnire Oarba
  • Printese Moda de Toamna
  • Printesele Petrecere de...
  • Printesele si Petrecerea...

Publicitate

ELSA INGRIJESTE CATELUL

Daca ti-a placut Elsa Ingrijeste Catelul acorda-i 5 stele!

Jocul merita
Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online
Spune-ti si tu parerea!


Publicitate

TOP 3

Daca jocul nu iti merge da-I un refresh la pagina apasand pe F5. Daca nici asa jocul nu iti merge, fii sigur ca ai ultimele versiuni ale programelor urmatoare:

Adobe Flash: http://get2.adobe.com/flashplayer

Adobe Shockwave: http://get.adobe.com/shockwave

Unity 3D: http://unity3d.com/webplayer


Daca nu te descurci, urmareste acest filmulet!



Stiai ca..
Jocul are punctaj de: 73 / 100
0 jucatori si-au spus parerea despre acest joc.