ro en

FELINELE FULGER SI SABIA OMENS - JOCURI CU FELINELE FULGER

#

Publicitate

DESPRE JOCUL FELINELE FULGER SI SABIA OMENS

Te intrebi cum este jocul? Aici afli!

Felinele Fulger si Sabia Omens este un joc de aventura foarte distractiv pe care trebuie sa il jucati chiar acum, caci va siguram o aventura de zile mari, alaturi de Felinele Fulger, echipa Thundercats fiind pregatit sa infrunte orice provocare ce o sa aiba in fata, in aceata aventura in care se vor lupta cu foarte multi inamici. Daca crezi ca esti pregatit sa apesi pe play si sa incepi sa te joci, doar vazand titlul jocului si imaginea sa, atunci te inseli. Nu te vei juca la fel de bine pe cat te astepti, asa ca, ca sa te descurci mai bine jucandu-te, in continuare iti vom da un set de instructiuni foarte importante pentru joculetul acesta. Doar asa iti vei face timpul de joc unul mai placut, si vei reusi sa te mobilizezi bine, ca sa indeplinesti orice sarcina a jocului. Jocul este structurat in trei locatii: padurea, mina, si turnul, fiecare avand diferite nivele de parcurs. Alege unul dintre cele patru feline: Lion-O, Cheetera, Tygra, Panthro pe cel cu care doresti sa mergi in aventura. Il veti ajuta pe personaj sa parcurga toate nivelele, ca sa ajung la turn, de und sa recuperezi cartea, care o sa readuca pacea in tot tinutul, si pentru asta veti bate toate soparlele pe care le veti intalni, si vor vrea sa va opreasca. Speram ca iti va place acest joculet de aventura foarte frumos, si pentru si alte jocusoare la fel de distractive, ramenti aproape!

Nu sti sa joci Felinele Fulger si Sabia Omens?

Foloseste sagetile, space pentru combo, Z pentru atac puternic, X pentru atac rapid, trei de Z pentru combo puternic si trei de X pentru combo rapid.

CELE MAI NOI Jocuri cu Felinele Fulger

  • Felinele Fulger Puzzle
  • Felinele Fulger Aventura
  • Felinele Fulger si Sabia Omens

Publicitate

FELINELE FULGER SI SABIA OMENS

Daca ti-a placut Felinele Fulger si Sabia Omens acorda-i 5 stele!

Jocul merita
Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online
Spune-ti si tu parerea!


Publicitate

TOP 3

Daca jocul nu iti merge da-I un refresh la pagina apasand pe F5. Daca nici asa jocul nu iti merge, fii sigur ca ai ultimele versiuni ale programelor urmatoare:

Adobe Flash: http://get2.adobe.com/flashplayer

Adobe Shockwave: http://get.adobe.com/shockwave

Unity 3D: http://unity3d.com/webplayer


Daca nu te descurci, urmareste acest filmulet!



Stiai ca..
Jocul are punctaj de: 85 / 100
1 jucatori si-au spus parerea despre acest joc.
Citeste si parerile prietenilor tai
1. devano, a spus:

09.09.2017

h vb bnm ,gvkmvmmv