ro en

JOY SI SADNESS PE INSULA ALCATRAZ - JOCURI CU INSIDE OUT

#

Publicitate

DESPRE JOCUL JOY SI SADNESS PE INSULA ALCATRAZ

Te intrebi cum este jocul? Aici afli!

Pe site-ul nostru v-am pregatit chiar acum un nou jocusor la incredibila categorie de Jocuri cu Inside Out, care are foarte multe jocuri in 2 deja, si acesta este inca unul dintre ele, asa ca te invitam sa participi la o noua aventura incredibila impreuna cu Joy si cu Sadness, impreuna cu care te vei aventura pe insula Alcatraz, un loc cu adevarat periculos. Pentru ca sa ai parte de un timp de jucat cat se poate de placut, si sa reusesti sa indeplinesti obiectivele jocului, trebuie sa citesti cu atentie randurile urmatoare din descriere, ca sa inveti de acolo cum trebuie sa te joci acest joculet interesant. Pentru inceput, ai de ales daca vrei sa te joci in modul de 1 jucator sau cel de jucat in doi. Impreuna cu cele doua va trebui sa parcurgi diferite trasee si sa strangi cat mai multe dulciuri pentru puncte. Evita toate capcanele sau obstacolele ce v-ar putea iesi in fata, ca sa nu pierzi. Jucatorul 1 va folosi tastele WASD pentru deplasare si tasta J pentru atac, iar al doilea jucator va folosi tastele sageti pentru deplasare si tasta 0 pentru atac. Joy si Sadness pe Insula Alcatraz este doar unul dintre multele joculete in doi de pe site-ul nostru, asa ca du-te chiar acum la pagina categoriei de jocuri, si uita-te peste selectia noastra, cu siguranta vei mai gasi inca un joc pe placul tau.

Nu sti sa joci Joy si Sadness pe Insula Alcatraz?

Jucatorul 1 va folosi tastele WASD pentru deplasare si tasta J pentru atac, iar al doilea jucator va folosi tastele sageti pentru deplasare si tasta 0 pentru atac.

CELE MAI NOI Jocuri cu Inside Out

  • Riley Curatenie in Baie
  • Inside Out Ganduri Ascunse
  • Inside Out Petrecere...
  • Tristete Gripata
  • Intors pe Dos Ziua de Shopping
  • Intors pe Dos Litere Ascunse

Publicitate

JOY SI SADNESS PE INSULA ALCATRAZ

Daca ti-a placut Joy si Sadness pe Insula Alcatraz acorda-i 5 stele!

Jocul merita
Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online
Spune-ti si tu parerea!


Publicitate

TOP 3

Daca jocul nu iti merge da-I un refresh la pagina apasand pe F5. Daca nici asa jocul nu iti merge, fii sigur ca ai ultimele versiuni ale programelor urmatoare:

Adobe Flash: http://get2.adobe.com/flashplayer

Adobe Shockwave: http://get.adobe.com/shockwave

Unity 3D: http://unity3d.com/webplayer


Daca nu te descurci, urmareste acest filmulet!



Stiai ca..
Jocul are punctaj de: 83 / 100
0 jucatori si-au spus parerea despre acest joc.