ro en

LEGO NINJAGO IN PADUREA MONSTRILOR - JOCURI CU LEGO NINJAGO

#

Publicitate

DESPRE JOCUL LEGO NINJAGO IN PADUREA MONSTRILOR

Te intrebi cum este jocul? Aici afli!

Daca vrei sa te distrezi foarte tare, atunci ai ales bine site-ul nostru, caci doar aici iti sunt oferite cele mai interesante joace de pe internet, ca si jocul intitulat Lego Ninjago in Padurea Monstrilor, cel mai recent joc de actiune si de aventura al nostru, in care impreuna cu Kai, liderul celor patru ninja, cu care vei merge in Padurea Monstrilor, unul dintre cele mai periculoase locuri din lumea LEGO. Pentru cei mai putin experimentati, echipa noastra administrativa pregateste descrierile acestea cu multa atentie, ca sa ofere utilizatorilor informatii necesare pentru a juca si castiga fiecare joc, asa ca citeste in continuare ca sa iti asiguri victoria! Va veti afla in padurea monstrilor, unde veti fi atacat de catre niste monstri serpi, antagonistii acestei serii de joculete. Ai grija sa nu iti aduca viata la 0, ci tu sa le faci asta lor, si sa iesi din padure in viata, infrangandu-ti toti inamicii. Folositi sagetile pentru a va controla ninja-ul, tasta A pentru un atac rapid, S pentru o lovitura puternica si tasta D pentru un atac special. Pentru ca mereu incercam sa va aducem cele mai noi si diverse jocuri, continuati sa vizitati site-ul nostru, www.jocuri-kizi.ro, pentru ca urmeaza sa construim cea mai mare aglomerare de jocuri online.

Nu sti sa joci Lego Ninjago in Padurea Monstrilor?

Folositi sagetile pentru a va controla ninja-ul, tasta A pentru un atac rapid, S pentru o lovitura puternica si tasta D pentru un atac special.

CELE MAI NOI Jocuri cu Lego Ninjago

  • Puzzle cu Ninjago 2
  • Lego Ninjago Traduceri
  • Lego Ninjago Loveste Rechinii
  • Lego Ninjago Kai-Chi
  • Trage la Tinta
  • Zborul unui Ninja

Publicitate

LEGO NINJAGO IN PADUREA MONSTRILOR

Daca ti-a placut Lego Ninjago in Padurea Monstrilor acorda-i 5 stele!

Jocul merita
Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online
Spune-ti si tu parerea!


Publicitate

TOP 3

Daca jocul nu iti merge da-I un refresh la pagina apasand pe F5. Daca nici asa jocul nu iti merge, fii sigur ca ai ultimele versiuni ale programelor urmatoare:

Adobe Flash: http://get2.adobe.com/flashplayer

Adobe Shockwave: http://get.adobe.com/shockwave

Unity 3D: http://unity3d.com/webplayer


Daca nu te descurci, urmareste acest filmulet!



Stiai ca..
Jocul are punctaj de: 76 / 100
0 jucatori si-au spus parerea despre acest joc.