ro en

MINIONI MISIUNE IMPOSIBILA - JOCURI CU MINIONI

#

Publicitate

DESPRE JOCUL MINIONI MISIUNE IMPOSIBILA

Te intrebi cum este jocul? Aici afli!

Joaca-te chiar acum primul joc al Minionilor din aceasta zi pe care ti-l oferim cu foarte mult drag, urmand ca sa va oferim inca alte doua jocusoare foarte frumoase cu aceste creaturi iubite de catre toti copii. Acum, va veti juca jocul intitulat Minioni Misiune Imposibila, care este un joc de indemanare cu impuscaturi, dar in care nu veti trage cu arme, ci veti folosi batoane de dulciuri solutie. Si noi dorim sa castigati la fel de mult cum o faceti si voi, si de aceea, pentru a te juca mai usor, am creat descrierea aceasta. Citeste-o cu atentie, si vei vedea cat de usor va fi sa te joci, si sa castigi acest joc, intampinand cu brio orice provocare care ar putea sa iti iasa in fata! Tu vei fi un minion bun care va lupta impotriva minionilor rai. Trebuie sa ii distrugi pe toti tragand cu sucul din sticla. Apoi apasa pe butonul portocaliu ca sa iti eliberezi prietenii. Folositi sagetile pentru a va misca, bara de spatiu ca sa sariti, Z pentru a trage, si sa sariti de doua ori ca sa atacati din aer. Strange dulciurile de pe ecran ca sa iti recapeti santatea daca ai pierdut din ea, evita diferitele obstacole de acolo, si stai pe bucatile de suc patratice pentru a reincarca amunitia. Pentru si mai multe Jocuri cu Minioni, vizitati site-ul nostru, unde veti avea de ales dintr-o selectie bestiala de jocusoare, special aduse pentru voi, fanii site-ului nostru.

Nu sti sa joci Minioni Misiune Imposibila?

Folositi sagetile pentru a va misca, bara de spatiu ca sa sariti, Z pentru a trage, si sa sariti de doua ori ca sa atacati din aer.

CELE MAI NOI Jocuri cu Minioni

  • Minioni la Doctorul de Gat
  • Sunt Un Mic Ticalos 3...
  • Minionii la Dermatolog
  • Minioni si Diamantele
  • Minionii la Sauna
  • Minionii si Dulciurile

Publicitate

MINIONI MISIUNE IMPOSIBILA

Daca ti-a placut Minioni Misiune Imposibila acorda-i 5 stele!

Jocul merita
Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online
Spune-ti si tu parerea!


Publicitate

TOP 3

Daca jocul nu iti merge da-I un refresh la pagina apasand pe F5. Daca nici asa jocul nu iti merge, fii sigur ca ai ultimele versiuni ale programelor urmatoare:

Adobe Flash: http://get2.adobe.com/flashplayer

Adobe Shockwave: http://get.adobe.com/shockwave

Unity 3D: http://unity3d.com/webplayer


Daca nu te descurci, urmareste acest filmulet!



Stiai ca..
Jocul are punctaj de: 78 / 100
0 jucatori si-au spus parerea despre acest joc.