ro en

HULK ZDROBESTE MASINILE - JOCURI CU HULK

#

Pozitia ta pe site este urmatoarea:

Jocuri Kizi

>

Jocuri cu Hulk

>

Hulk Zdrobeste Masinile

Publicitate

DESPRE JOCUL HULK ZDROBESTE MASINILE

Te intrebi cum este jocul? Aici afli!

Hulk Zdrobeste Masinile este primul joc oferit de catre echipa noastra de administrare pentru aceasta zi, si este unul dintre cele mai distractive jocusoare pe care le puteti juca astazi, impreuna cu unul dintre cei mai puternici dar si dintre cei mai salbatici super eroi din universul Marvel, si anume Incredibilul Hulk. Uita-te cu mare atentie peste descrierea aceasta, si nu numai, ci peste toate, pentru ca contine informatii referitoare la joc foarte importante, care te vor ajuta sa te joci cu usurinta, si ca drumul tau spre victoria jocului sa fie unul simplu, si fara nicio problema, asta facand ca tu sa te distrezi de minune jucandu-te acest jocusor. Hulk s-a enervat, si acum distruge tot ce ii iese in fata. De aceasta data, un rand de masini s-a ivit in fata lui, si tu il vei ajuta sa le distruga. Vei face asta in fiecare nivel inainte sa se scurga timpul, incercand sa faci un numar de puncte cat mai mare. Folositi sagetile pentru a va misca, bara de spatiu pentru sarituri, shift pentru a da cu pumbul, CTRL pentru un o lovitura cu pumnul si mai tare, si enter pentru a lua o masina si a o arunca. Ajutati-l pe Hulk sa faca ce-i place mai mult, sa distruga lucruri! Daca doresti sa te joci si mai mult, si vrei sa ai de ales dintre cele mai tari joculete online, revin-o pe www.jocuri-kizi.ro, si cu certitudine ca nu vei regreta jocurile pe care le vei gasi.

Nu sti sa joci Hulk Zdrobeste Masinile?

Folositi sagetile pentru a va misca, bara de spatiu pentru sarituri, shift pentru a da cu pumbul, CTRL pentru un o lovitura cu pumnul si mai tare, si enter pentru a lua o masina si a o arunca.

CELE MAI NOI Jocuri cu Hulk

  • Hulk Puzzle Jigsaw
  • Super Eroii Marvel
  • Avengers Ataca Fortaretele
  • Avengers Apara Orasul
  • Razbunatorii Puzzle
  • Avengers Diferente

Publicitate

HULK ZDROBESTE MASINILE

Daca ti-a placut Hulk Zdrobeste Masinile acorda-i 5 stele!

Jocul merita
Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online
Spune-ti si tu parerea!


Publicitate

TOP 3

Daca jocul nu iti merge da-I un refresh la pagina apasand pe F5. Daca nici asa jocul nu iti merge, fii sigur ca ai ultimele versiuni ale programelor urmatoare:

Adobe Flash: http://get2.adobe.com/flashplayer

Adobe Shockwave: http://get.adobe.com/shockwave

Unity 3D: http://unity3d.com/webplayer


Daca nu te descurci, urmareste acest filmulet!



Stiai ca..
Jocul are punctaj de: 100 / 100
0 jucatori si-au spus parerea despre acest joc.