ro en

HULK VS - JOCURI CU HULK

#

Pozitia ta pe site este urmatoarea:

Jocuri Kizi

>

Jocuri cu Hulk

>

Hulk Vs

Publicitate

DESPRE JOCUL HULK VS

Te intrebi cum este jocul? Aici afli!

Inca de la primele ore ale diminetii te poti juca pe www.jocuri-kizi.ro o gramada de joace foarte distractive, iar primul joc pe care l-am aduagat astazi pentru voi este jocul intitulat Hulk Vs, care este un joc cu batai cu super eroi de la Marvel pe care ti-l recomandam cu foarte mult drag, daca vrei sa ai parte de o aventura foarte palpitanta. Suntem siguri ca deja te-ai obisnuit cu politica noastra, dar daca esti nou aici, atunci te sfatuim sa citesti cu atentie mare urmatoarele randuri din descrierea jocului, pentru ca sunt pline de informatii si sfaturi pentru joc, ca tu sa te joci usor si sa castigi fara nicio problema. Ele sunt oferite pentru voi, ca sa va jucati jocul fara sa aveti nelamuriri, si orice sarcina de jucat pe care o aveti, sa o puteti rezolva fara nicio problema, si sa castigati, desigur. In fiecare nivel Hulk se va infrunta cu un super erou, primul dintre ei fiind Wolverine. Dar, pana atunci veti avea de parcurs un anumit traseu, luptand impotriva unor soldati. Folositi sagetile pentru a-l misca pe Hulk, Z pentru a lovi cu pumnul, X pentru a sari, C pentru lovitura cu piciorul, si bara de spatiu pentru a lovi cu Hulk Smash. Dati tot ce aveti mai bun pentru a ii distruge pe toti cei ce ies in calea lui Hulk! Pentru si mai multe Jocuri Marvel, vizitati categoria de Jocuri cu Super Eroi, unde veti avea de ales dintr-o selectie bestiala de jocusoare, special aduse pentru voi, fanii site-ului nostru.

Nu sti sa joci Hulk Vs?

Folositi sagetile pentru a-l misca pe Hulk, Z pentru a lovi cu pumnul, X pentru a sari, C pentru lovitura cu piciorul, si bara de spatiu pentru a lovi cu Hulk Smash.

CELE MAI NOI Jocuri cu Hulk

  • Hulk Puzzle Jigsaw
  • Super Eroii Marvel
  • Avengers Ataca Fortaretele
  • Avengers Apara Orasul
  • Razbunatorii Puzzle
  • Avengers Diferente

Publicitate

HULK VS

Daca ti-a placut Hulk Vs acorda-i 5 stele!

Jocul merita
Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online
Spune-ti si tu parerea!


Publicitate

TOP 3

Daca jocul nu iti merge da-I un refresh la pagina apasand pe F5. Daca nici asa jocul nu iti merge, fii sigur ca ai ultimele versiuni ale programelor urmatoare:

Adobe Flash: http://get2.adobe.com/flashplayer

Adobe Shockwave: http://get.adobe.com/shockwave

Unity 3D: http://unity3d.com/webplayer


Daca nu te descurci, urmareste acest filmulet!



Stiai ca..
Jocul are punctaj de: 47 / 100
0 jucatori si-au spus parerea despre acest joc.