ro en

UNCHIUL BUNIC SI FRICA DE INTUNERIC - JOCURI CU UNCLE GRANDPA

#

Publicitate

DESPRE JOCUL UNCHIUL BUNIC SI FRICA DE INTUNERIC

Te intrebi cum este jocul? Aici afli!

Suntem siguri ca urmatorul joc va fi pe placul vostru, pentru ca Unchiul Bunic si Frica de Intuneric combina mai toate lucrurile care ne plac noua online, cum ar fi grafica pe care o avem in jocurile unity, un joc de calitate facut de Cartoon Network, un joc ce il contine pe Unchiul Bunic, un joculet ce se poate juca in 2 persoane sau jucatori, si nu in ultimul rand, un joc cu monstri de tip arcade! Ce crezi? Mertia o sansa? Eu zic ca da, jocul Unchiul Bunic si Frica de Intuneric a aparut prima data in Spania, iar de astazi este si in Romania prin Jocuri-Kizi.ro, primul site romanesc ce aduce Unchiul Bunic si Frica de Intuneric gratuit si online! Ei bine, dupa cum poti sa iti dai seama si din titlu, acest joc este cu si despre intuneric, mai precis urmareste povestea unei fetite destul de micute careia ii este frica de intuneric, si astfel il cheama pe unchiul bunic in ajutor, si bineinteles ca acesta apare! Dar stai, el nu este singur ci este cu inca un prieten, asa ca vei putea juca acest jocusor in doi! In jocul Unchiul Bunic si Frica de Intuneric va trebui sa o aperi pe fetita care sta in centru de monstri ce ies din lava roz folosindu-te de niste arme foarte interesante... bratele tale! Vei putea sa tragi cu mainile tale, dar, va trebui sa mergi si dupa ele pentru ca altfel ele nu iti vor revenii la loc, si nu vei putea sa le mai folosesti. Rezista la cat mai multe valuri de monstri de toate felurile si apar-o pe micuta fata pana la sfarsit! Sunt sigur ca ti-a placut jocul acesta, si daca asa a fost, spune-le si prietenilor tai despre Miedo a la Oscuridad - Tío Grandpa!

Nu sti sa joci Unchiul Bunic si Frica de Intuneric?

Pentru a te juca Unchiul Bunic si Frica de Intuneric va trebui prima data sa selectezi numarul de jucatori. In orice caz, va trebui sa te folosesti doar de tastatura.

CELE MAI NOI Jocuri cu Uncle Grandpa

  • Unchiul Bunic Puzzle Rotativ
  • Unchiul Bunic Cursa cu...
  • Piatra Hartie Burta
  • Unchiul Bunic Puzzle Traznit
  • Unchiul Bunic de Aventura
  • Unchiul Bunic si Untul de...

Publicitate

UNCHIUL BUNIC SI FRICA DE INTUNERIC

Daca ti-a placut Unchiul Bunic si Frica de Intuneric acorda-i 5 stele!

Jocul merita
Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online
Spune-ti si tu parerea!


Publicitate

TOP 3

Daca jocul nu iti merge da-I un refresh la pagina apasand pe F5. Daca nici asa jocul nu iti merge, fii sigur ca ai ultimele versiuni ale programelor urmatoare:

Adobe Flash: http://get2.adobe.com/flashplayer

Adobe Shockwave: http://get.adobe.com/shockwave

Unity 3D: http://unity3d.com/webplayer


Daca nu te descurci, urmareste acest filmulet!



Stiai ca..
Jocul are punctaj de: 71 / 100
3 jucatori si-au spus parerea despre acest joc.
Citeste si parerile prietenilor tai
1. claudia, a spus:

14.05.2015

nu merge.Rezolvati asta
1. branza alice andreea, a spus:

16.03.2015

la mine nu merge
1. PUTEREA, a spus:

15.03.2015

ORGA