ro en

AFLA DATA MORTII - JOCURI DE CULTURA GENERALA

#

Pozitia ta pe site este urmatoarea:

Jocuri Kizi

>

Jocuri de Cultura Generala

>

Afla Data Mortii

Publicitate

DESPRE JOCUL AFLA DATA MORTII

Te intrebi cum este jocul? Aici afli!

Un lucru ce pe foarte multi oameni ii sperie, este moartea. Nu prea multi vor sa accepte ca va veni intr-o zi vreamea in care ei se vor stinge si sufletul lor va parasii aceasta lume, dar, fie ca ne place sau nu, acest lucru se va intampla. Ei bine, Jocuri-Kizi.RO iti aduce unul dintre cele mai noi si interesante jocuri de cultura generala in care va trebui sa te pui pe tine insuti in fata intrebarilor ce iti vor da raspunsul cu privire la data mortii tale. Rezultatul acestui test este destul de greu de suportat, dar este un test cat se poate de serios in care daca raspunzi cu exactitate intrebarilor e posibil sa afli ziua, luna si anul in care tu vei murii. Afla data mortii tale gratis pe facebook este un joculet foarte interesant in care jucatorul va trebui sa raspunda la mai multe intrebari prinvind viata lui, dupa care calculatorul iti calculeaza data mortii exacte si ti-o afiseaza pe ecran. Nu multi sunt cei ce pot rezista unei astfel de joc pentru ca este destul de infricosator si terifiant pentru a stii cand vei murii, sau cand Moartea va veni dupa tine. Afla cand mori si posteaza data intr-un comentariu pentru a ne arata daca ai putut sa treci de toate intrebarile din acest joc!

Nu sti sa joci Afla Data Mortii?

Pentru a afla data mortii tale pe acest site, si nu pe Facebook, va trebui sa te folosesti de sageti si sa bifezi raspunsul corect tie!

CELE MAI NOI Jocuri de Cultura Generala

  • Intreaba-l pe Emilut
  • Talking Angela Insarcinata...
  • Elsa Profesoara de Matematica
  • Catelusul FORTE Intrebari
  • Tarot Online
  • Tarot

Publicitate

AFLA DATA MORTII

Daca ti-a placut Afla Data Mortii acorda-i 5 stele!

Jocul merita
Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online
Spune-ti si tu parerea!


Publicitate

TOP 3

Daca jocul nu iti merge da-I un refresh la pagina apasand pe F5. Daca nici asa jocul nu iti merge, fii sigur ca ai ultimele versiuni ale programelor urmatoare:

Adobe Flash: http://get2.adobe.com/flashplayer

Adobe Shockwave: http://get.adobe.com/shockwave

Unity 3D: http://unity3d.com/webplayer


Daca nu te descurci, urmareste acest filmulet!



Stiai ca..
Jocul are punctaj de: 57 / 100
0 jucatori si-au spus parerea despre acest joc.