ro en

MARVIN MARVIN LA FOTBAL - JOCURI CU MARVIN MARVIN

#

Publicitate

DESPRE JOCUL MARVIN MARVIN LA FOTBAL

Te intrebi cum este jocul? Aici afli!

Iata-ne si al primul nostru joc cu Marvin Extraterestul care din cauza unui atac primit de planeta sa a fost nevoit sa se mute altundeva, si anume pe pamant si sa fie adaoptat intr-o familie. Ei bine, acesta incearca sa intre in activitatile pamantene faar sa isi arate propria fata si fara sa isi foloseasca puterile, un lucru destul de greu. Joaca este mai dificila, joculetele mai complicate. Ei bine in acest joc de indemanare va trebui sa il ajuti pe Marvin Marvin sa joace fotbal american, dar nu chiar asa cum te astepti tu.. pentru ca tu va trebui sa il ajuti sa nu se joace cu ceilalti jucatori de fotbal americn, ruigby, pentru ca acestia sunt masivi, puternici si mari si il pot rani pe Marvin, care daca este de 3 ori lovit se transforma in forma sa actuala de extraterestru, lucru care i-ar putea speria pe colegii sai. Va trebui sa te folosesti de sageti si sa il ajuti pe tanarul martian sa faca tot ce poate pentru a termina cursa de fotbal intr-un timp cat mai scurt, si cu cat mai multe vieti. Acumuleaza un punctaj cat mai mare si spune-ne daca jocul acesta este asa cum ti l-ai imaginat, si daca asa e, te asteptam la cat mai multe jocuri cu Marvin Marvin de pe Jocuri Nick Jr si Jocuri Nickelodeon.

Nu sti sa joci Marvin Marvin la Fotbal?

Foloseste-te de sageti pentru a sari peste jucatori mari de fotbal american si ocoleste-i cat mai bine pentru a nu fi lovit!

CELE MAI NOI Jocuri cu Marvin Marvin

  • Marvin Marvin Tetris
  • Marvin Marvin la Fotbal

Publicitate

MARVIN MARVIN LA FOTBAL

Daca ti-a placut Marvin Marvin la Fotbal acorda-i 5 stele!

Jocul merita
Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online
Spune-ti si tu parerea!


Publicitate

TOP 3

Daca jocul nu iti merge da-I un refresh la pagina apasand pe F5. Daca nici asa jocul nu iti merge, fii sigur ca ai ultimele versiuni ale programelor urmatoare:

Adobe Flash: http://get2.adobe.com/flashplayer

Adobe Shockwave: http://get.adobe.com/shockwave

Unity 3D: http://unity3d.com/webplayer


Daca nu te descurci, urmareste acest filmulet!



Stiai ca..
Jocul are punctaj de: 80 / 100
0 jucatori si-au spus parerea despre acest joc.