ro en

GUMBALL MARE MAESTRU DE KARATE - JOCURI CU GUMBALL

#

Publicitate

DESPRE JOCUL GUMBALL MARE MAESTRU DE KARATE

Te intrebi cum este jocul? Aici afli!

Jocuri noi cu gumball tocmai ce au fost adaugate, si printre primele este acest super interesant joc cu gumball denumit Mare Maestru. Ei bine, stim cat de bine se stie lupta el, daca nu in realitate, macar in joc, astfel ca el in jocul Suburban a devenit un maestru de karate foarte bun si cunoscut. In cel mai nou joc cu batai si cu karatisti se alfa Gumball un mare maestru de lupte libere, MMA ce trebuie sa duca la bun sfarsit ceea ce a inceput, si anume sa il prinda pe marele si maleficul sau rival, Darwin. In avenutra sa va trebui sa se lupte cu foarte multi batausi, unii mai buni, alti mai slabi, dar foarte multi. Pe langa asta va trebui cu ajutorul lui sa aduni foarte multi banuti de aur pentru punctaj dar si sa te feresti peste diverse obstacole. Joculetul te gaseste intr-o plina lupta in care vei fi nevoit sa castigi daca vrei sa readuci lucrurile la normal. Vei avea 3 vieti pe care le poti pierde foarte usor daca nu sari peste obstacole sau daca te lasi lovit de luptatori de karate 2014. Gumball este un Mare maestru de karate, dar chiar si in jocul acesta are nevoie de toate fortele pentru a trece cu bine, asa ca are nevoie de ajutorul tau.

Nu sti sa joci Gumball Mare Maestru de Karate?

Pentru a te juca Gumball Mare Maestru de Karate va trebui sa te folosesti de sageti pentru a te misca si de SPACE pentru a lupta.

CELE MAI NOI Jocuri cu Gumball

  • Leagana-te cu Gumball
  • Uimitoarea lume a lui...
  • Duelul Discurilor
  • Gumball Bubble
  • Gumball Test de Matematica
  • Lupta Pentru Telecomanda

Publicitate

GUMBALL MARE MAESTRU DE KARATE

Daca ti-a placut Gumball Mare Maestru de Karate acorda-i 5 stele!

Jocul merita
Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online
Spune-ti si tu parerea!


Publicitate

TOP 3

Daca jocul nu iti merge da-I un refresh la pagina apasand pe F5. Daca nici asa jocul nu iti merge, fii sigur ca ai ultimele versiuni ale programelor urmatoare:

Adobe Flash: http://get2.adobe.com/flashplayer

Adobe Shockwave: http://get.adobe.com/shockwave

Unity 3D: http://unity3d.com/webplayer


Daca nu te descurci, urmareste acest filmulet!



Stiai ca..
Jocul are punctaj de: 73 / 100
0 jucatori si-au spus parerea despre acest joc.