ro en

SOIMII FURTUNII IN MISIUNE - JOCURI CU SOIMII FURTUNII

#

Publicitate

DESPRE JOCUL SOIMII FURTUNII IN MISIUNE

Te intrebi cum este jocul? Aici afli!

Pregateste-te de aventura impreuna cu Aerrow si cu Stork din Soimii Furtunii, categoria de Jocuri cu Soimii Furtunii fiind cea mai noua categorie creata pentru site-ul nostru, unde te vei putea juca chiar acum jocutul intitulat Soimii Furtunii in Misiune, unde vei avea parte de o aventura incredibila si distractiva! Uita-te cu mare atentie peste descrierea aceasta, si nu numai, ci peste toate, pentru ca contine informatii referitoare la joc foarte importante, care te vor ajuta sa te joci cu usurinta, si ca drumul tau spre victoria jocului sa fie unul simplu, si fara nicio problema, asta facand ca tu sa te distrezi de minune jucandu-te acest jocusor. Trebuie sa zbori cu vehiculul lui Aerrow, si sa strangi cat mai multe cristale colorate de pe traseu. Daca el se loveste pierzi o viata, iar daca ceilalti membrii ai echipei sunt loviti, nu-i poti folosi o vreme. Cheama-l pe Stork cu tasta Z pentru ajutor in lupta. Evita toate obstacolele si orice inamic care ar putea sa iti iasa prin fata! Echipa de la www.jocuri-kizi.ro iti ureaza mult succes, distractie placuta, si te invita sa incerci si celelalte jocuri din multitudinea de categorii pline cu jocuri ale site-ului nostru.

Nu sti sa joci Soimii Furtunii in Misiune?

Folositi tastele sageti pentru a va misca, bara de spatiu pentru a trage, cu tasta Z il veti chema pe Stork, si cu X va veti transforma.

CELE MAI NOI Jocuri cu Soimii Furtunii

  • Soimii Furtunii Mania Puzzle
  • Soimii Furtunii in Misiune
  • Soimii Furtunii Puzzle

Publicitate

SOIMII FURTUNII IN MISIUNE

Daca ti-a placut Soimii Furtunii in Misiune acorda-i 5 stele!

Jocul merita
Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online
Spune-ti si tu parerea!


Publicitate

TOP 3

Daca jocul nu iti merge da-I un refresh la pagina apasand pe F5. Daca nici asa jocul nu iti merge, fii sigur ca ai ultimele versiuni ale programelor urmatoare:

Adobe Flash: http://get2.adobe.com/flashplayer

Adobe Shockwave: http://get.adobe.com/shockwave

Unity 3D: http://unity3d.com/webplayer


Daca nu te descurci, urmareste acest filmulet!



Stiai ca..
Jocul are punctaj de: 100 / 100
0 jucatori si-au spus parerea despre acest joc.