ro en

LANTERNA VERDE AVENTURA EMERALD - JOCURI CU LANTERNA VERDE

#

Publicitate

DESPRE JOCUL LANTERNA VERDE AVENTURA EMERALD

Te intrebi cum este jocul? Aici afli!

Dorim sa te invitam impreuna cu Lanterna Verde ca sa te joci cel mai recent joc din categoria de Jocuri cu Super Eroi, care este un joc intitulat Lanterna Verde Aventura Emerald, in care impreuna cu Hal Jordan vei participa la o aventura incredibila in spatiu, unde el va avea de infruntat diferiti inamici, si tu il vei ajuta ca sa iasa invingator. Mecanismul jocului, si diferite indicatii care sa te ajute sa te joci iti vor fi oferite in continuarea acestei descrierei, asa ca te sfatuim sa citesti cu atentie, si vei vedea ca iti vor prinde bine sfaturile respective de-alungul jocului. Te vei juca impreuna cu Hal Jordan sau cu un alt personaj, tu alegand dintre cei doi, si cu cel ales vei participa la mai multe misiuni diferite si interesante. Ele vor avea loc fie in spatiu, fie pe o planeta. In spatiu vei zbura si vei evita asteroizii, si diferitele bombe, in timp ce te lupti cu inamicul tau. Pe planete vei sari si le vei explora, iti vei folosi puterile de constructii, si vei intampina orice obstacol si pericol care iti iese in fata. Speram ca ti-a placut acest joc, si o sa revii pe site-ul nostru, deoarece incercam sa-ti aducem cele mai tari jocuri noi si jocuri gratis, si vrem ca tu sa te distrezi!

Nu sti sa joci Lanterna Verde Aventura Emerald?

Folositi tastele sageti, si tastele: CTRL pentru atac si Z pentru reducerea vitezei. Tasta space pentru sarituri, Z si X pentru a schimba constructorul, si CTRL pentru a-l folosi.

CELE MAI NOI Jocuri cu Lanterna Verde

  • Lanterna Verde Puzzle
  • Puzzle cu Lanterna Verde
  • Lanternele Verzi si...
  • Lanterna Verde VS Roboti
  • Lanterna Verde Evadarea...
  • Lanterna Verde Puzzle Rotativ

Publicitate

LANTERNA VERDE AVENTURA EMERALD

Daca ti-a placut Lanterna Verde Aventura Emerald acorda-i 5 stele!

Jocul merita
Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online
Spune-ti si tu parerea!


Publicitate

TOP 3

Daca jocul nu iti merge da-I un refresh la pagina apasand pe F5. Daca nici asa jocul nu iti merge, fii sigur ca ai ultimele versiuni ale programelor urmatoare:

Adobe Flash: http://get2.adobe.com/flashplayer

Adobe Shockwave: http://get.adobe.com/shockwave

Unity 3D: http://unity3d.com/webplayer


Daca nu te descurci, urmareste acest filmulet!



Stiai ca..
Jocul are punctaj de: 0 / 100
0 jucatori si-au spus parerea despre acest joc.