ro en

AVENTURA CU CEI 4 FANTASTICI - JOCURI CU CEI PATRU FANTASTICI

#

Publicitate

DESPRE JOCUL AVENTURA CU CEI 4 FANTASTICI

Te intrebi cum este jocul? Aici afli!

Speram ca esti pregatiti sa iei parte la o Aventura cu Cei 4 Fantastici, care este chiar si titlul acestui jocut cu super eroi foarte distractiv si foarte interesant, in care iti garantam ca te vei distra foarte tare, si vei avea parte de o aventura plina de actiune, de raufacatori formidabili, si de provocari peste care suntem siguri ca vei reusi sa treci cu brio. Noi te sfatuim cu foarte mult drag si in interesul tau sa citesti descrierea aceasta cu atentie, pentru ca noi am jucat jocul acesta, si aici te vom informa despre cea mai buna modalitate de jucare, si vei primi sfaturi si indicatii care te vor ajuta pe parcursul jocului. Doctor Doom este din nou pus pe treaba, dorind sa infranga echipa celor 4 Fantastici, si de data asta va folosi roboti pentru a-si indeplini scopul. La inceputul fiecarei nivel vei putea alege doi dintre membrii echipei, ca sa te joci cu ei. Vei parcurge nivelul, infrangand toti robotii care iti ies in cale, in drumul tau spre capatul nivelului, putand sa schimbi intre cei doi. Folositi tastele sageti pentru a va misca, bara de spatiu pentru a ataca, tasta Z pentru a schimba super eroul, si tastele 1,2,3 pentru a folosi atacuri speciale. Pentru si mai multe joculete noi si gratis, vizitati www.jocuri-kizi.ro in fiecare zi, pentru ca intr-un ritm regulat aducem tot felul de jocuri, unul mai frumos ca celalalt, si pe placul tuturor.

Nu sti sa joci Aventura cu Cei 4 Fantastici?

Folositi tastele sageti pentru a va misca, bara de spatiu pentru a ataca, tasta Z pentru a schimba super eroul, si tastele 1,2,3 pentru a folosi atacuri speciale.

CELE MAI NOI Jocuri cu Cei Patru Fantastici

  • Cei Patru Fantastici Puzzle
  • Cei Patru Fantastici de...
  • Cei 4 Fantastici Chestionar
  • Aventura cu Cei 4 Fantastici
  • Misiune de Salvare cu Ben...
  • Cei 4 Fantastici de Gasit...

Publicitate

AVENTURA CU CEI 4 FANTASTICI

Daca ti-a placut Aventura cu Cei 4 Fantastici acorda-i 5 stele!

Jocul merita
Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online
Spune-ti si tu parerea!


Publicitate

TOP 3

Daca jocul nu iti merge da-I un refresh la pagina apasand pe F5. Daca nici asa jocul nu iti merge, fii sigur ca ai ultimele versiuni ale programelor urmatoare:

Adobe Flash: http://get2.adobe.com/flashplayer

Adobe Shockwave: http://get.adobe.com/shockwave

Unity 3D: http://unity3d.com/webplayer


Daca nu te descurci, urmareste acest filmulet!



Stiai ca..
Jocul are punctaj de: 82 / 100
0 jucatori si-au spus parerea despre acest joc.