ro en

BATMAN PE ACOPERIS - JOCURI CU BATMAN

#

Pozitia ta pe site este urmatoarea:

Jocuri Kizi

>

Jocuri cu Batman

>

Batman pe Acoperis

Publicitate

DESPRE JOCUL BATMAN PE ACOPERIS

Te intrebi cum este jocul? Aici afli!

Intra chiar acum in universul lui Batman, care in fiecare seara iese pe strazile orasului sau, Gotham, unde ziua este milionarul Bruc Wayne, iar noapte este super eroul Batman, care lupta impotriva criminalului acestui oras. Astazi vei survola cu el acoperisurile orasului, unde sunt multi infractori pregatiti sa faca tot felul de ilegalitati, si tu ii vei opri. Pentru cei mai putin experimentati, echipa noastra administrativa pregateste descrierile acestea cu multa atentie, ca sa ofere utilizatorilor informatii necesare pentru a juca si castiga fiecare joc, asa ca citeste in continuare ca sa iti asiguri victoria! Cu Batman veti parcurge acoperisurile orasului, pe mai multe nivele, pe care trebuie sa urci, si de unde trebuie sa colectezi cat mai multe embleme cu Batman, si sa infrangi toti raufacatorii care sunt acolo, si care te vor ataca si ei pe tine, cand te zaresc. Folositi sagetile pentru a va deplasa si a sari cu Batman, tasta F pentru a ataca, tasta D pentru a arunca cu proiectile, si tasta S pentru folosirea carligului. Dati tot ce aveti mai bun, si impreuna cu Cavalerul Intunecat, curatati orasul Gotham de infractorii sai! Daca ti-a placut acest joculet, nu uita sa ne dai si un like sau un share pe pagina de facebook, pentru a putea in continuare sa iti aducem cele mai tari jocusoare!

Nu sti sa joci Batman pe Acoperis?

Folositi sagetile pentru a va deplasa si a sari cu Batman, tasta F pentru a ataca, tasta D pentru a arunca cu proiectile, si tasta S pentru folosirea carligului.

CELE MAI NOI Jocuri cu Batman

  • Lego Batman Diferente cu...
  • Lego Batman Prima Incercare
  • Lego Batman Puzzle
  • Lego Batman Cauta Cheile
  • Lego Batman Construieste Scena
  • Lego Batman Arkanoid

Publicitate

BATMAN PE ACOPERIS

Daca ti-a placut Batman pe Acoperis acorda-i 5 stele!

Jocul merita
Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online
Spune-ti si tu parerea!


Publicitate

TOP 3

Daca jocul nu iti merge da-I un refresh la pagina apasand pe F5. Daca nici asa jocul nu iti merge, fii sigur ca ai ultimele versiuni ale programelor urmatoare:

Adobe Flash: http://get2.adobe.com/flashplayer

Adobe Shockwave: http://get.adobe.com/shockwave

Unity 3D: http://unity3d.com/webplayer


Daca nu te descurci, urmareste acest filmulet!



Stiai ca..
Jocul are punctaj de: 50 / 100
0 jucatori si-au spus parerea despre acest joc.