ro en

AVENTURA LUI WOLVERINE - JOCURI CU WOLVERINE

#

Pozitia ta pe site este urmatoarea:

Jocuri Kizi

>

Jocuri cu Wolverine

>

Aventura lui Wolverine

Publicitate

DESPRE JOCUL AVENTURA LUI WOLVERINE

Te intrebi cum este jocul? Aici afli!

Echipa administrativa de la www.jocuri-kizi.ro este bucuroasa sa iti prezinta un nou joc din categoria super eroilor, pe care sa nu-l ratati daca sunteti fan al acestui super erou Marvel, alaturi de care va veti putea distra jucand joculetul intitulat Aventura lui Wolverine, un joc de actiune cu lupte foarte interesant, si in care trebuie sa il ajuti pe Wolverine sa isi indeplineasca misiunea. Pentru ca sa ai parte de un timp de jucat cat se poate de placut, si sa reusesti sa indeplinesti obiectivele jocului, trebuie sa citesti cu atentie randurile urmatoare din descriere, ca sa inveti de acolo cum trebuie sa te joci acest joculet interesant. O incarcatura de pe un avion continea niste obiecte foarte periculoase, care ii dau utilizatorului puteri foarte mari, iar Wolverine a fost angajat ca sa le pazeasca. Dar, avionul a fost deturnat si aterizat cu forta pe o insula de catre Magneto si unul dintre oamenii sai, si acum ei vor sa fure cutiile. Scopul jocului este sa va bateti cu cei doi, si sa ii impiedicati sa ia cutiile, pe care trebuie sa le protejati cu orice pret. Speram ca ti-a placut acest joc, si o sa revii pe site-ul nostru, deoarece incercam sa-ti aducem cele mai tari jocuri noi si jocuri gratis, si vrem ca tu sa te distrezi!

Nu sti sa joci Aventura lui Wolverine?

Folositi sagetile pentru a-l misca pe Wolverine, tasta Z pentru un atac normal, tasta A pentru un atac rapid, tasta S pentru un atac la distanta, si tasta X pentru un atac puternic.

CELE MAI NOI Jocuri cu Wolverine

  • Logan Obiecte Ascunse
  • Wolverine in Actiune Puzzle
  • Wolverine de Colorat
  • Wolverine Distruge Tot
  • Wolverine Diferente
  • Wolverine cu Snowboardul

Publicitate

AVENTURA LUI WOLVERINE

Daca ti-a placut Aventura lui Wolverine acorda-i 5 stele!

Jocul merita
Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online
Spune-ti si tu parerea!


Publicitate

TOP 3

Daca jocul nu iti merge da-I un refresh la pagina apasand pe F5. Daca nici asa jocul nu iti merge, fii sigur ca ai ultimele versiuni ale programelor urmatoare:

Adobe Flash: http://get2.adobe.com/flashplayer

Adobe Shockwave: http://get.adobe.com/shockwave

Unity 3D: http://unity3d.com/webplayer


Daca nu te descurci, urmareste acest filmulet!



Stiai ca..
Jocul are punctaj de: 100 / 100
0 jucatori si-au spus parerea despre acest joc.