ro en

RAZBUNATORII SI PIETRELE LUI THANOS - JOCURI CU AVENGERS

#

Publicitate

DESPRE JOCUL RAZBUNATORII SI PIETRELE LUI THANOS

Te intrebi cum este jocul? Aici afli!

Te invitam in continuare sa te joci inca un joc cat se poate de distractiv din categoria de Jocuri Marvel, jocul fiind intitulat Razbunatorii si Pietrele lui Thanos. Aici vei gasi o alta formatie a echipei Razbunatorilor, din desenele animate, nu din MCU, care se va infrunta cu Thanos, un extraterestru care foloseste pietrele infinitului pentru a distruge galaxia, iar voi trebuie sa il opriti. Uita-te cu mare atentie peste ceea ce este scris in continuare, pentru ca veti gasi informatiile necesare pentru a te juca corect, si jucandu-te corect sa castigi jocul cu multa usurinta, ajungand in topul jucatorilor, si jucand sa te distrezi de minune. Trebuie doar sa te straduiesti sa ne urmezi instructiunile, si vei vedea ca distractia va fii una foarte mare, si ca te vei juca cu cea mai mare incredere. Cu unul dintre eroi trebuie sa parcurgeti diferitele nivele, infrangand inamicii, si facand diferite lucruri pentru a castiga batalia cu Thanos. Folositi sagetile pentru miscare, bara de spatiu pentru atac, schimba eroul folosind tasta X. Pentru a selecta un erou specific, foloseste: 1 pentru Iron Man, 2 pentru Scarlet Witch, 3 pentru Nova si 4 pentru Thor. Fiecare erou are abilitatile sale speciale: Iron Man poate sa faca hacking pentru a patrunde in terminale, Thor poate distruge blocuri cu ciocanul sau, Scarlet Witch este imuna la rune, si Nova este imun la energia cosmica. Ramaneti pe site-ul nostru, pentru ca urmeaza sa va aducem si alte Jocuri cu Avengers, care mai de care mai frumoase.

Nu sti sa joci Razbunatorii si Pietrele lui Thanos?

Folositi sagetile pentru miscare, bara de spatiu pentru atac, schimba eroul folosind tasta X. Pentru a selecta un erou specific, foloseste: 1 pentru Iron Man, 2 pentru Scarlet Witch, 3 pentru Nova si 4 pentru Thor.

CELE MAI NOI Jocuri cu Avengers

  • Super Eroii Marvel
  • Evadarea lui Nick Fury
  • Avengers Ataca Fortaretele
  • Razbunatorii Vs Dr. Doom
  • Razbunatorii Cursele...
  • Avengers Opresc Evadarea

Publicitate

RAZBUNATORII SI PIETRELE LUI THANOS

Daca ti-a placut Razbunatorii si Pietrele lui Thanos acorda-i 5 stele!

Jocul merita
Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online
Spune-ti si tu parerea!


Publicitate

TOP 3

Daca jocul nu iti merge da-I un refresh la pagina apasand pe F5. Daca nici asa jocul nu iti merge, fii sigur ca ai ultimele versiuni ale programelor urmatoare:

Adobe Flash: http://get2.adobe.com/flashplayer

Adobe Shockwave: http://get.adobe.com/shockwave

Unity 3D: http://unity3d.com/webplayer


Daca nu te descurci, urmareste acest filmulet!



Stiai ca..
Jocul are punctaj de: 56 / 100
1 jucatori si-au spus parerea despre acest joc.
Citeste si parerile prietenilor tai
1. MIHAI, a spus:

03.05.2016

JOCUL ESTE TARE DAR MI SE BLOCHEAZA LA TUTORIALUL LUI THOR