ro en

VADUVA NEAGRA IN MISIUNE - JOCURI CU VADUVA NEAGRA

#

Publicitate

DESPRE JOCUL VADUVA NEAGRA IN MISIUNE

Te intrebi cum este jocul? Aici afli!

Categoria de Jocuri cu Vaduva Neagra, cunoscuta ca si Black Widow in limba engleza, si avand numele real de Natasha Romanov, este cea mai noua categorie de Jocuri Marvel, fiind o categorie de Jocuri cu Super Eroi foarte draga noua, pentru ca nu exista foarte multe categorii cu joculete cu super eroine. Acum, aveti sansa sa mergeti intr-o importanta misiune impreuna cu Black Widow, pe care suntem siguri ca o veti rezolva cu bine. Pentru ca stim ca iti doresti sa castigi, am jucat noi prima data jocutul acesta, ca sa-ti oferim in descriere sfaturi si indicatii despre cum sa te joci, asa ca arunca o privire in continuarea descriereii, si tot ce trebuie sa stii va fi gasit acolo! Nick Fury, conducatorul agentiei SHIELD, pentru care lucreaza si Natasha Romanov, a trimis-o pe aceasta intr-o misiune foarte importanta, caci ea este cel mai bun agent al acestuia. Ea trebuie sa infiltreze o baza a celor de la A.I.M, pentru a recupera niste usb-uri care contin informatii secrete pe care acesti teroristi le-au furat de la Stark Industries. Infilitrati baza, infrangeti toti inamicii, recuperati informatiile si iesiti din baza, pentru a castiga jocul! Folositi sagetile dreapta si stanga pentru miscare, sageata sus pentru a sari, sageata jos pentru a va lasa in jos si a evita un atac. Cu bara de spatiu veti trage, si cu shift veti activa abilitatea speciala. Ramai aprope daca vrei sa joci si alte jocuri minunate, noi aducandu-va in permanenta astfel de noi jocuri.

Nu sti sa joci Vaduva Neagra in Misiune?

Folositi sagetile dreapta si stanga pentru miscare, sageata sus pentru a sari, sageata jos pentru a va lasa in jos si a evita un atac. Cu bara de spatiu veti trage, si cu shift veti activa abilitatea speciala.

CELE MAI NOI Jocuri cu Vaduva Neagra

  • Super Eroii Marvel
  • Vaduva Neagra de Memorie
  • Avengers Diferente
  • Avengers Sub Semnul Lui...
  • Puzzle cu Avengers
  • Vaduva Neagra Lego

Publicitate

VADUVA NEAGRA IN MISIUNE

Daca ti-a placut Vaduva Neagra in Misiune acorda-i 5 stele!

Jocul merita
Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online
Spune-ti si tu parerea!


Publicitate

TOP 3

Daca jocul nu iti merge da-I un refresh la pagina apasand pe F5. Daca nici asa jocul nu iti merge, fii sigur ca ai ultimele versiuni ale programelor urmatoare:

Adobe Flash: http://get2.adobe.com/flashplayer

Adobe Shockwave: http://get.adobe.com/shockwave

Unity 3D: http://unity3d.com/webplayer


Daca nu te descurci, urmareste acest filmulet!



Stiai ca..
Jocul are punctaj de: 0 / 100
0 jucatori si-au spus parerea despre acest joc.