ro en

PLANETA HULK GLADIATORI - JOCURI CU HULK

#

Pozitia ta pe site este urmatoarea:

Jocuri Kizi

>

Jocuri cu Hulk

>

Planeta Hulk Gladiatori

Publicitate

DESPRE JOCUL PLANETA HULK GLADIATORI

Te intrebi cum este jocul? Aici afli!

Primul joc oferit astazi de catre cei de la www.jocuri-kizi.ro este un joc foarte tare din categoria super eroilor, joc intitulat Planeta Hulk Gladiatori, unde alaturi de Hulk veti patrunde pe Planeta Hulk, o planeta extraterestra unde Hulk a ajuns dupa ce a fost trimis in spatiu. Ei bine, acolo el a intrat intr-o competitie de gladiatori, unde trebuie sa il ajuti pe Hulk sa castige fiecare batalie pe care o are. Mecanismul jocului, si diferite indicatii care sa te ajute sa te joci iti vor fi oferite in continuarea acestei descrierei, asa ca te sfatuim sa citesti cu atentie, si vei vedea ca iti vor prinde bine sfaturile respective de-alungul jocului. Pentru inceput, vei alege daca doresti sa te joci modul poveste, unde se vor intampla tot felul de evenimente, sau doar pe cel de batalie, unde vor urma luptele unele dupa altele. Alege apoi nivelul de dificultate, intre normal si epic. Apoi alege cata armura sa aibe pe el Hulk, fiecare avand avantajele si dezavantajele sale. Trebuie sa lupti impotriva noua feluri de creaturi temute de pe planeta Skaar, si atunci, vei primi libertatea de la imparat. Folositi sagetile pentru a te misca, X pentru atac, Z pentru lovitura cu piciorul, C pentru a bloca un atac, bara de spatiu pentru a sari, si Shift pentru a arunca cu lucruri. Mult succes, distractie placuta, si nu uitati sa incercati si celelalte jocusoare ale site-ului nostru, plin cu categorii de jocuri foarte frumoase.

Nu sti sa joci Planeta Hulk Gladiatori?

Folositi sagetile pentru a te misca, X pentru atac, Z pentru lovitura cu piciorul, C pentru a bloca un atac, bara de spatiu pentru a sari, si Shift pentru a arunca cu lucruri.

CELE MAI NOI Jocuri cu Hulk

  • Hulk Puzzle Jigsaw
  • Super Eroii Marvel
  • Avengers Ataca Fortaretele
  • Avengers Apara Orasul
  • Razbunatorii Puzzle
  • Avengers Diferente

Publicitate

PLANETA HULK GLADIATORI

Daca ti-a placut Planeta Hulk Gladiatori acorda-i 5 stele!

Jocul merita
Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online
Spune-ti si tu parerea!


Publicitate

TOP 3

Daca jocul nu iti merge da-I un refresh la pagina apasand pe F5. Daca nici asa jocul nu iti merge, fii sigur ca ai ultimele versiuni ale programelor urmatoare:

Adobe Flash: http://get2.adobe.com/flashplayer

Adobe Shockwave: http://get.adobe.com/shockwave

Unity 3D: http://unity3d.com/webplayer


Daca nu te descurci, urmareste acest filmulet!



Stiai ca..
Jocul are punctaj de: 100 / 100
0 jucatori si-au spus parerea despre acest joc.