ro en

CEI 6 SUPER EROI AVENTURA IN REGATUL ROBOTILOR - JOCURI CU BIG HERO 6

#

Publicitate

DESPRE JOCUL CEI 6 SUPER EROI AVENTURA IN REGATUL ROBOTILOR

Te intrebi cum este jocul? Aici afli!

Va invitam sa va jucati chiar in acest moment un nou joc online aparut in categoria de Jocuri cu Big Hero 6, care dupa cum v-ati obisnuit in ultima vreme, este un joc de jucat in 2 jucatori, asa ca invitati-va chiar acum prietenii pentru ca sa va jucati impreuna cu Hiro si cu Baymax, care se vor aventura in regatul robotilor, un loc fascinant si foarte distractiv. Suntem siguri ca deja te-ai obisnuit cu politica noastra, dar daca esti nou aici, atunci te sfatuim sa citesti cu atentie mare urmatoarele randuri din descrierea jocului, pentru ca sunt pline de informatii si sfaturi pentru joc, ca tu sa te joci usor si sa castigi fara nicio problema. Ele sunt oferite pentru voi, ca sa va jucati jocul fara sa aveti nelamuriri, si orice sarcina de jucat pe care o aveti, sa o puteti rezolva fara nicio problema, si sa castigati, desigur. Trebuie sa parcurgeti traseul prin taramul robotilor, un loc foarte mecanizat, impreuna cu cei doi eroi. Trebuie sa colaborati pentru a va folosi de cutii, pentru a ajunge in locurile mai complicate, de unde sa luati piesele de roboti pe care cei doi super eroi le vaneaza, caci daca cad in mainile fortelor raului, orasul San Fransokyo va fi pus cu siguranta in mare pericol. Pentru si mai multe Jocuri cu Big Hero 6, vizitati categoria de Jocuri in 2, unde veti avea de ales dintr-o selectie bestiala de jocusoare, special aduse pentru voi, fanii site-ului nostru.

Nu sti sa joci Cei 6 Super Eroi Aventura in Regatul Robotilor?

Jucatorul 1: A-D pentru miscare, W pentru sarit, S pentru manevrarea cutiei. Jucatorul 1: sagetile dreapta si stanga pentru miscare, sageata sus pentru sarit, sageata jos pentru manevrarea cutiei.

CELE MAI NOI Jocuri cu Big Hero 6

  • Big Hero 6 Test de Matematica
  • Big Hero 6 de Memorie Deluxe
  • Baymax de Colorat
  • Puzzle cu Big Hero 6
  • Cei 6 Super Eroi Litere...
  • Baymax Erou de Ingrijit

Publicitate

CEI 6 SUPER EROI AVENTURA IN REGATUL ROBOTILOR

Daca ti-a placut Cei 6 Super Eroi Aventura in Regatul Robotilor acorda-i 5 stele!

Jocul merita
Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online
Spune-ti si tu parerea!


Publicitate

TOP 3

Daca jocul nu iti merge da-I un refresh la pagina apasand pe F5. Daca nici asa jocul nu iti merge, fii sigur ca ai ultimele versiuni ale programelor urmatoare:

Adobe Flash: http://get2.adobe.com/flashplayer

Adobe Shockwave: http://get.adobe.com/shockwave

Unity 3D: http://unity3d.com/webplayer


Daca nu te descurci, urmareste acest filmulet!



Stiai ca..
Jocul are punctaj de: 52 / 100
0 jucatori si-au spus parerea despre acest joc.