ro en

CATELUL BLOGGER RANIT - JOCURI CU CATELUL BLOGGER

#

Publicitate

DESPRE JOCUL CATELUL BLOGGER RANIT

Te intrebi cum este jocul? Aici afli!

Catelul Blogger Ranit este unul dintre cele mai frumoase jocute cu caini oferite de catre echipa nostra de la Jocuri Kizi Online, unde pe Stan, catelul vorbitor care are un blogg online foarte popular, a fost ranit in urma unei coliziuni minore cu o masina, si acum este ranit, julit, si intr-o stare generala proasta, pe care trebuie sa o imbunatatesti. Toti jucatorii nostrii merita o sansa sa castige jocurile pe care le joaca, asa ca vom face tot posibilul sa realizam acest lucru. Cum? Ei bine, inainte sa te joci, citeste instructiunile din descriere, pentru ca te vei juca mult mai bine, si vei avea mult mai multe sanse de reusita. Descrierile jocurilor sunt facute ca sa fie intelese de toti jucatorii, indiferent de varsta lor, asa ca toata lumea se poate juca fara nicio problema. Vei urma instructiunile de pe ecranul de joc ca sa efectuezi in mod corespunzator procedeele medicale cu care sa il vindeci pe Stan de multiplele rani pe care le are pe corp, dar care pot fi tratate cu usurinta daca tu vei incerca sa te joci cat mai bine posibil. Arata-ne chiar acum cat de bun doctor veterinar poti sa fii! Echipa de la www.jocuri-kizi.ro iti ureaza mult succes, distractie placuta, si te invita sa incerci si celelalte jocuri din multitudinea de categorii pline cu jocuri ale site-ului nostru.

Nu sti sa joci Catelul Blogger Ranit?

Pentru acest joc te vei folosi de mouse.

CELE MAI NOI Jocuri cu Catelul Blogger

  • Catelul Blogger Math Quiz
  • Catelul Blogger si Jucariile
  • Catelul Blogger si Noul...
  • Disney Petrecerea Pinball
  • Stan Ranit
  • Catelul Blogger Probleme...

Publicitate

CATELUL BLOGGER RANIT

Daca ti-a placut Catelul Blogger Ranit acorda-i 5 stele!

Jocul merita
Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online
Spune-ti si tu parerea!


Publicitate

TOP 3

Daca jocul nu iti merge da-I un refresh la pagina apasand pe F5. Daca nici asa jocul nu iti merge, fii sigur ca ai ultimele versiuni ale programelor urmatoare:

Adobe Flash: http://get2.adobe.com/flashplayer

Adobe Shockwave: http://get.adobe.com/shockwave

Unity 3D: http://unity3d.com/webplayer


Daca nu te descurci, urmareste acest filmulet!



Stiai ca..
Jocul are punctaj de: 65 / 100
1 jucatori si-au spus parerea despre acest joc.
Citeste si parerile prietenilor tai
1. maia pisicuta, a spus:

09.05.2015

stttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttten eeee tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee