ro en

FOTBAL CU CAPUL - JOCURI IN 2

#

Pozitia ta pe site este urmatoarea:

Jocuri Kizi

>

Jocuri in 2

>

Fotbal cu Capul

Publicitate

DESPRE JOCUL FOTBAL CU CAPUL

Te intrebi cum este jocul? Aici afli!

Acest joc, dragi copii, este ceva nou si interesant, ceva care cu siguranta nu ati mai jucati, asa ca dati-i drumul, distrati-va cu Fotbal cu Capul singuri, impotriva "computerului", sau impotriva unui prieten apropiat cu care v-ar placea sa va jucati acest joc. Deci acest joc consta in meciuri de fotbal, dar nu in modul standarc, cu 22 de jucatori pe un teren mare si pasand o minge intre ei, cu picioarele, incercand sa marcheze un gol in poarte adversarului. De data aceasta, aici se joaca fotbal doar 1 la 1 si folosind doar capul cu care veti lovi mingea pentru a incerca sa o dati peste fileu si sa pice astfel pe partea de teren a adversarului. In cazul in care nu o prinde, voi primiti un punct. Meciul dureaza doar 2 minute, indiferent de modul in care alegeti sa va jucati. Totul este foarte interesant, pentru ca puteti alege din doua turnee: Euro 2008, sau International Friendly si in cadrul acestor campionate puteti alege din mai multe tari reprezentative, dupa care apasati "start match". In cazul in care jucati impotriva "computerului", jocul consta intr-un turneu, incercati sa ajungeti cat mai departe, poate chiar pana in finala si sa castigati! Mult succes!

Nu sti sa joci Fotbal cu Capul?

Jucatorul din dreapta: foloseste SAGETILE pentru deplasare si pentru a sari Jucatorul din stanga: foloseste tastele W,A,D pentru deplasare si pentru a sari

CELE MAI NOI Jocuri in 2

  • Baiatul Foc si Fata Apa pe...
  • Mirette Detectiva...
  • My Little Pony Aventura...
  • Prietenii Catelusi X si 0
  • Baiatul de Foc si Fata de...
  • Peppa Cauta Comori

Publicitate

FOTBAL CU CAPUL

Daca ti-a placut Fotbal cu Capul acorda-i 5 stele!

Jocul merita
Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online
Spune-ti si tu parerea!


Publicitate

TOP 3

Daca jocul nu iti merge da-I un refresh la pagina apasand pe F5. Daca nici asa jocul nu iti merge, fii sigur ca ai ultimele versiuni ale programelor urmatoare:

Adobe Flash: http://get2.adobe.com/flashplayer

Adobe Shockwave: http://get.adobe.com/shockwave

Unity 3D: http://unity3d.com/webplayer


Daca nu te descurci, urmareste acest filmulet!Stiai ca..
Jocul are punctaj de: 79 / 100
0 jucatori si-au spus parerea despre acest joc.