ro en

SPIOANELE MISIUNE LA MALL - JOCURI CU SPIOANELE

#

Publicitate

DESPRE JOCUL SPIOANELE MISIUNE LA MALL

Te intrebi cum este jocul? Aici afli!

Suntem bucurosi ca in acest inceput de saptamana avem onoarea de a va prezenta cea mai noua categorie de joculete gratuite, categoria de Jocuri cu Spioanele, in care adaugam astazi primul joc online, joc intitulat Spioanele Misiune la Mall, care este deasemenea unul dintre cele mai cunoscute jocuri cu aceste personaje. Stim ca aproape toti jucatorii site-ului nostru sunt jucatori experimentati, care se joaca jocuri online aproape zilnic, si au ajuns sa cunoasca multe jocuri si modul cum trebuie jucate. Dar, pentru cei mai putin experimentati, echipa noastra administrativa pregateste descrierile acestea cu multa atentie, ca sa ofere utilizatorilor informatii necesare pentru a juca si castiga fiecare joc, asa ca citeste in continuare ca sa iti asiguri victoria! Tim Scam, un raufacator, a facut in asa fel incat preturile din fiecare mall din lume sa creasca foarte mult, lucru ce face parte din planul sau de a ajunge cel mai bogat om din lume. Dar Spioanele, nu vor permite acest lucru, ele fiind impatimite ale cumparaturilor. Vei infrange toti robotii care iti vor sta in cale in misiunea ta de a recupera un card special, cu care vei reusi sa readuci preturile la normalitate. Daca vrei ca mereu sa fii la curent cu noile jocuri ale site-ului nostru, da-ne un like, un share, pe facebook, sau chiar un G+. Astfel vei avea acces mai rapid la cele mai noi jocuri pe care vi le aducem cu drag in fiecare zi.

Nu sti sa joci Spioanele Misiune la Mall?

Foloseste sagetile pentru a te deplasa, tastele Z pentru a lovii, X pentru a folosii dispozitivul Woop, SPACE pentru a actiona/colecta obiecte si tastele 1, 2, 3, 4,5, 6 pentru a schimba dispozitivele.

CELE MAI NOI Jocuri cu Spioanele

  • Spioanele Memorie
  • Spioanele la Paris
  • Sah cu Spioanele
  • Clover de Colorat
  • Puzzle cu Jerry
  • Spioanele Puzzle

Publicitate

SPIOANELE MISIUNE LA MALL

Daca ti-a placut Spioanele Misiune la Mall acorda-i 5 stele!

Jocul merita
Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online
Spune-ti si tu parerea!


Publicitate

TOP 3

Daca jocul nu iti merge da-I un refresh la pagina apasand pe F5. Daca nici asa jocul nu iti merge, fii sigur ca ai ultimele versiuni ale programelor urmatoare:

Adobe Flash: http://get2.adobe.com/flashplayer

Adobe Shockwave: http://get.adobe.com/shockwave

Unity 3D: http://unity3d.com/webplayer


Daca nu te descurci, urmareste acest filmulet!



Stiai ca..
Jocul are punctaj de: 63 / 100
1 jucatori si-au spus parerea despre acest joc.
Citeste si parerile prietenilor tai
1. Alexis, a spus:

07.02.2016

Nu ?tiu de ce nu merge nivelul 2 , dar mai demult mergea , am si trecut de nivelul asta . Incerca?i pe alt site.