ro en

JUMATATEA MEA STIE - JOCURI DE CULTURA GENERALA

#

Publicitate

DESPRE JOCUL JUMATATEA MEA STIE

Te intrebi cum este jocul? Aici afli!

Kanal D revine in forta cu o noua emisiune foarte interesanta prezentata de binecunoscutul Gabriel Coverseanu care premieaza in fiecare saptamana un cuplu ce demonstreaza ca se cunosc foarte bine si ca merita sa castige prin spontenaitate, rapiditate, gandire si rabdare! Ei bine, noul joc din categoria de cultura generala il ocupa JUMATATEA MEA STIE, un joculet foarte interesant in care va trebui sa concurezi impreuna cu prietena sau iubita ta pentru premiul cel mare, o masina sau 15.000 de lei. Un premiu foarte mare si foarte important intr-o perioada in care salariile sunt destul de mici si banii se fac greu, dar, nu si aici, pentru ca aici castigi bani online pe bune! Jocurile ce le gasesti pe alte site-uri de multe ori nu iti dau increderea ca vei castiga pe bune, dar, aici totul este pe bune, raspunzi la intrebari corect si primesti puncte. Cu punctele acumulte te vei inscrie in marea cursa pentru premiul de o suta cincizeci de milioane! Jocuri precum Jumatatea Mea Stie sunt niste jocuri foarte distractive ce se transmit si la televizor, deci castigul este 100% real! Faci bani stand acasa si jucand jocuri online, ce poate fi mai usor!? In fiecare saptamana se aleg 4 echipe ce vor participa televizat si alte sute de echipe de pe site-ul acesta ce sunt alese sa joace offline! Ei bine, sansa ta este aici, poti sa te imbogatesti peste noapte jucand cel mai interesant si captivant jocusoer online cu bani reali, Jumatatea Mea Stie! Nu uita, pentru a castiga acest joc trebuie ca prietena ta, sau iubita ta, ori nevasta ta sa te cunoasca foarte bine pentru ca doar asa te va putea sustine in unele momente in care doar cine te cunoste foarte bine ar putea. Speram sa iti placa la nebunie cel mai nou joc in care castigi bani reali 2014, Jumatea mea Stie online!

Nu sti sa joci Jumatatea Mea Stie?

Pentru a intra in posesia marelui premiu, trebuie ca sa castigi jocul online iar dupa aceea sa iti completezi datele. Intra in cursa pentru marele premiu si castiga multi bani online reali!

CELE MAI NOI Jocuri de Cultura Generala

  • Intreaba-l pe Emilut
  • Talking Angela Insarcinata...
  • Elsa Profesoara de Matematica
  • Catelusul FORTE Intrebari
  • Tarot Online
  • Tarot

Publicitate

JUMATATEA MEA STIE

Daca ti-a placut Jumatatea Mea Stie acorda-i 5 stele!

Jocul merita
Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online
Spune-ti si tu parerea!


Publicitate

TOP 3

Daca jocul nu iti merge da-I un refresh la pagina apasand pe F5. Daca nici asa jocul nu iti merge, fii sigur ca ai ultimele versiuni ale programelor urmatoare:

Adobe Flash: http://get2.adobe.com/flashplayer

Adobe Shockwave: http://get.adobe.com/shockwave

Unity 3D: http://unity3d.com/webplayer


Daca nu te descurci, urmareste acest filmulet!



Stiai ca..
Jocul are punctaj de: 32 / 100
0 jucatori si-au spus parerea despre acest joc.