ro en

NARUTO: O MIE DE ANI DE MOARTE - JOCURI CU NARUTO

#

Publicitate

DESPRE JOCUL NARUTO: O MIE DE ANI DE MOARTE

Te intrebi cum este jocul? Aici afli!

Cu totii stim ca Kakashi este unul dintre cei mai misteriosi ninja din Konoha, si desigur, si techinicle sale sunt la fel de misterioase. Dar O Mie de Ani de Moarte, este cu siguranta cea mai haioasa si cea mai interesanta technica a sa, pe care o vei folosi in ultimul joc Naruto al zilei, pe care cand o sa-l jucati, va veti distra cu siguranta, si veti si rade, pentru ca nu se poate intr-un asa joc sa nu radeti de minune. Pentru ca desfasurarea jocului sa decurga fara nicio dificultate, si ca sa fi sigur ca daca te vei juca vei si duce joculetul la capat si vei castiga, atunci trebuie neaparat sa citesti cu atentie continuarea acestei descrieri, pentru ca noi am plasat informatii foarte utile despre cum sa te joci, ca sa castigi si sa ajungi in topul jucatorilor de pe site-ul nostru. Pentru inceput, iti vei alege personajul care vrei sa fi. Apoi, folosind una dintre tastele corespunzatoare, care vor fi afisate pe ecran, joaca piatra hartie foarfeca impotriva unui alt oponent. Pierzatorului ii va fi aplicata technica O Mie de Ani de Moarte. Ai grija sa castigi, caci bara de viata care se scurge prima, va pierde, si desigur ca vrei ca tu sa castigi acest jocusor. Speram ca apreciezi jocurile care vi le aducem zi de zi, pentru ca incercam si mereu vom incerca sa iti aducem cele mai tari joculete de pe internet, si acestea sa fie cat mai diverse, si cel mai important, distractive.

Nu sti sa joci Naruto: O Mie de Ani de Moarte?

Jucator 1: Z X C pentru piatra hartie foarfeca, Q pentru atac, si A pentru aparare. Jucator 1: 1 2 3 pentru piatra hartie foareca, 7 pentru atac, si 4 pentru aparare.

CELE MAI NOI Jocuri cu Naruto

  • Naruto Livrari cu Bicicleta
  • Naruto Mananca Taietei
  • Naruto in Vale
  • Naruto Batalia Frunzelor
  • Naruto Aventura si Lupte
  • Naruto Aventura

Publicitate

NARUTO: O MIE DE ANI DE MOARTE

Daca ti-a placut Naruto: O Mie de Ani de Moarte acorda-i 5 stele!

Jocul merita
Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online
Spune-ti si tu parerea!


Publicitate

TOP 3

Daca jocul nu iti merge da-I un refresh la pagina apasand pe F5. Daca nici asa jocul nu iti merge, fii sigur ca ai ultimele versiuni ale programelor urmatoare:

Adobe Flash: http://get2.adobe.com/flashplayer

Adobe Shockwave: http://get.adobe.com/shockwave

Unity 3D: http://unity3d.com/webplayer


Daca nu te descurci, urmareste acest filmulet!



Stiai ca..
Jocul are punctaj de: 68 / 100
1 jucatori si-au spus parerea despre acest joc.
Citeste si parerile prietenilor tai
1. MJ, a spus:

23.12.2014

I Love this game it's so funny