ro en

JIM SI MARY - JOCURI IN 2

#

Pozitia ta pe site este urmatoarea:

Jocuri Kizi

>

Jocuri in 2

>

Jim si Mary

Publicitate

DESPRE JOCUL JIM SI MARY

Te intrebi cum este jocul? Aici afli!

Bun venit la un adorabil joc pentru doua persoane, dar parerea mea, mai potrivit pentru fetele romantice care adora genul de jocuri cu indragostiti. Jocul Jim si Mary iti prezinta la inceput povestea celor doi, si anume ca: cei doi tineri s-au cunoscut, si s-au indragostit unul de altul de la primele clipe, petrecandu-si tot timpul impreuna. Din pacate, parintii lui Mary nu l-au acceptat pe Jim si le-au interzis celor doi sa se mai intalneasca. Statul departe unul de altul si dorul i-a facut pe cei doi indragostit sa se iubeasca si mai tare, asadar ca Jim a inventat un plan pentru a-i face sa fie din nou impreuna, plan pe care el i-o scrie fetei intr-o scrisoare si i-o trimite prin intermediul unul porumbel. Treaba ta este sa ii ajuti pe cei doi sa se reintalneasca in fiecare nivel, dar incearca sa aduni intre timp toate inimioarele, dar inainte ca cei doi sa se intalneasca pentru ca atunci vor disparea intr-un nor in forma de inima rosie si nivelul va fi finalizat. Cu cat inaintezi in joc, vor aparea tot felul de noi obstacole pe care cei doi tineri trebuie sa le treaca pentru a fi impreuna. Jim stie sa sara sus de tot, Mary in schimb nu, dar poate sa se aplece pentru a trece pe sub obiecte care sunt prea joase, pe unde Jim nu poate trece. Iti urez mult succes si ajuta-i pe cei doi sa ajunga la casa viselor lor!

Nu sti sa joci Jim si Mary?

Pentru a-l controla pe Jim, foloseste-te de tastele W,S,A,D iar pentru Mary de tastele SAGEATA IN SUS, IN JOS, LA DREAPTA si LA STANGA.

CELE MAI NOI Jocuri in 2

  • Baiatul Foc si Fata Apa pe...
  • Mirette Detectiva...
  • My Little Pony Aventura...
  • Prietenii Catelusi X si 0
  • Baiatul de Foc si Fata de...
  • Peppa Cauta Comori

Publicitate

JIM SI MARY

Daca ti-a placut Jim si Mary acorda-i 5 stele!

Jocul merita
Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online
Spune-ti si tu parerea!


Publicitate

TOP 3

Daca jocul nu iti merge da-I un refresh la pagina apasand pe F5. Daca nici asa jocul nu iti merge, fii sigur ca ai ultimele versiuni ale programelor urmatoare:

Adobe Flash: http://get2.adobe.com/flashplayer

Adobe Shockwave: http://get.adobe.com/shockwave

Unity 3D: http://unity3d.com/webplayer


Daca nu te descurci, urmareste acest filmulet!Stiai ca..
Jocul are punctaj de: 78 / 100
0 jucatori si-au spus parerea despre acest joc.