ro en

WINX CLUB ATTACK TO MAGIX - JOCURI CU WINX CLUB

#

Publicitate

DESPRE JOCUL WINX CLUB ATTACK TO MAGIX

Te intrebi cum este jocul? Aici afli!

Winx Club Attack to Magix este cea mai recenta aditie la categoria Jocurilor cu Winx Club, si suntem mandri ca v-am putut aduce acest joculet pe care fiecare fan Winx Club ar trebui sa il joace macar o data in viata. Winx Club Attack to Magix este un joc unic al categoriei de Jocuri cu Winx Club, si pe care noi l-am jucat si va putem spune ca ne-a placut foarte mult. Pentru a te juca foarte usor, si sa nu ai nicio problema in timpul jocului, esti invitat cu drag sa citesti instructiunile urmatoare, care se vor deovedi foarte folositoare in timpul jocului, va garantam lucrul acesta! Lordul Darkar a atacat dimensiunea magica impreuna cu creaturile sale malefice. Doar zanele Winx, impreuna cu tine, folosind puterile lor magice puteti salva acest taram minunat. Alege zana pe care vrei sa o folosesti, apoi una dintre puterile sale magice, si la sfarsit alege forta puterii magice, si in acest fel vei infrange creaturile. Nu uitati ca site-ul www.jocuri-kizi.ro are si o pagina pe facebook, unde ar fi frumos daca ne-ati da un like, un share, ca sa aratati aprecierea voastra fata de joculetele pe care vi le aducem zi de zi. Nu uitati sa ne dati si un G+, ca sa raspandim si mai mult distractia oferita de jocusoarele site-ului nostru! Suntem siguri ca v-a placut acest jocusor cu Winx Club, si acesta este si scopul nostru, sa va aducem jocuri care sa va placa si cu care sa va distrati foarte mult. De aceea, stai aproape de site-ul nostru, caci in permanenta aducem noi joculete, din tot felul de categorii de jocuri, si pe care nu o sa regreti sa le joci.

Nu sti sa joci Winx Club Attack to Magix?

Pentru acest joc te vei folosi de mouse.

CELE MAI NOI Jocuri cu Winx Club

  • Winx cu Masina de Imbracat
  • Stella Cumparaturi de Nunta
  • Winx de Potrivit
  • Winx Musa la Spa
  • Winx Layla la Spa
  • Eroinele Harmonix

Publicitate

WINX CLUB ATTACK TO MAGIX

Daca ti-a placut Winx Club Attack to Magix acorda-i 5 stele!

Jocul merita
Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online Jocuri Kizi Online
Spune-ti si tu parerea!


Publicitate

TOP 3

Daca jocul nu iti merge da-I un refresh la pagina apasand pe F5. Daca nici asa jocul nu iti merge, fii sigur ca ai ultimele versiuni ale programelor urmatoare:

Adobe Flash: http://get2.adobe.com/flashplayer

Adobe Shockwave: http://get.adobe.com/shockwave

Unity 3D: http://unity3d.com/webplayer


Daca nu te descurci, urmareste acest filmulet!



Stiai ca..
Jocul are punctaj de: 76 / 100
2 jucatori si-au spus parerea despre acest joc.
Citeste si parerile prietenilor tai
1. maria, a spus:

19.10.2015

stupid joc am ajuns in padure si am aleso pe bloom si apoi ma luptam cu storni fata aia cu vartejurile si am pierdut mare scofala de joc a si parerea mea despre jo este asta ssssssssssttttttttttttuuuuuuuupppppppppppiiiiiiiiiidddddddd si asta uuuuuuuuuurrrrrrrttttttttttt
1. MARIA ELEA, a spus:

16.10.2015

E JALNIC CAND VINE MONSTRUL ROBOT NICI NU CASTIGI CA ITI RAMANE PUTINA MAGIE